• Videoconferenties
    Face-to-face + videoconferentie

Nieuwsgierig hoe ik je kan helpen? Ga eens vrijblijvend met mij in gesprek. Dan stel ik je een heleboel vragen. Ook als je geen klant wordt is zo'n gesprek waardevol. Welke resultaten kan ik bereiken? Wat betekent het voor jou als je probleem niet goed wordt aangepakt? Wat zijn de kosten voor mij? Wat is de impact op mijn gezondheid? Wat moet ik over een jaar doen?

Tijdens het intakeproces werken we samen om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service krijgen. Tijdens het proces zelf zullen we echter geïnformeerd moeten worden. Hoe weten we waar we moeten beginnen? Ik kijk alleen naar wat ik tot nu toe heb gedaan. De behoefte aan een specifiek programma of een specifieke methode geeft me geen flexibiliteit.

Jij staat niet alleen met je levensvragen. Of het nu gaat om je doelen, relaties, gezondheid, diepere patronen, zelfvertrouwen, onzekerheid, grenzen, assertiviteit, socialer worden, coming out... Ik sta voor je klaar om je te begeleiden nieuwe gewoontes te ontwikkelen en te groeien als persoon.

Levensvragen zijn er in alle soorten en maten. Wat heb ik nodig om dit te doen? Dat is waar life coaching, of levenscoaching, of persoonlijke coaching, je bij kan helpen. Coaching is een resultaatgericht proces waarbij de partners en de betrokken activiteiten het verschil maken. Ik kan je helpen om jou tot inzichten te brengen, en vooral om tot actie te komen om andere resultaten te bereiken in jouw leven.

Want soms weet je wel WAT je wilt veranderen, maar niet HOE je dat moet doen. Ik wil erop wijzen dat ik geen gebruik maak van of kies voor het rentmeesterschap, het gebruik en het advies dat ik heb gekregen. Dat is wat ik zoek en dat is wat ik wil.

Levenscoaching gaat over het ontdekken van de diepere patronen die je gedrag beïnvloeden. Het gaat niet alleen om mijn activiteiten, maar ook om mijn identiteit. Je gaat na welke overtuigingen (je aannames over jezelf, anderen, de wereld...) en waarden (je prioriteiten, je drijfveren) je hebt.

Wat mag je verwachten?

Soms heb je niet nodig wat je denkt dat je nodig hebt. Soms ben je bezig met wat je niet meer wilt en niet waar je meer van wilt. Of zet je veel druk op je schouders. Maar de levenscoach kan je niet vertellen wat je moet doen. Wat ik echt wil is dat ik weet dat ik me altijd bewust ben van wat ik moet afsluiten en wat er moet gebeuren.

Ik zal je vragen stellen om te verkennen op en samen te onderzoeken. Soms zal ik luisteren, je laten uitpraten. Andere keren zal ik je onderbreken omdat je misschien rond de pot aan het draaien bent. Soms zal ik je opdrachten en oefeningen laten doen, je uitdagen, je laten voelen wat er in je lichaam gebeurt. En je gaat toezeggen aan. Ik verwacht resultsen op geen excuses.

Wil je proberen en opgeven of beginnen en doorzetten?

Kenmerken

Prijzen

  • Levenscoaching

    Ben je klaar om het roer om te gooien? Moet ik zorgen voor nieuwe dingen in mijn leven? Wil je je routines en gewoonten aanpakken, meer jezelf zijn, grenzen durven stellen en je eigen beperkingen overwinnen? Wil ik een pauze nemen van mijn werk of kan ik gewoon met iemand anders meegaan? Wat kan ik doen om mezelf te beschermen? Hoe kan ik iets starten of stoppen? En welke impact heeft het op mijn leven als ik iets verkeerd doe? Moet ik ervoor zorgen dat ik genoeg contact heb met andere mensen in mijn leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Investeer in jezelf Maak tijd en ruimte vrij voor jezelf, en dus ook voor anderen. Wat ben je bereid te geven om die betere situatie te creëren waar je naar verlangt? Hoe kan ik mezelf helpen en welke impact heeft dit op mijn leven? Ik help je met 1-op-1 coaching zodat je je doelen kunt ontwikkelen en bereiken. Dan kijken we naar onze sterktes en mogelijkheden. Maak de eerste stap naar een beter leven. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvende offerte. We zullen zien wat ik voor je kan doen. Samen maken we het pakket dat ik nodig heb.

    105,00 €
  • Loopbaanbegeleiding

    Via loopbaancheques van de VDAB kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen. Vastgelopen in je carrière? Droom je van meer voldoening en uitdaging? Of kan ik mijn eigen loopbaan ontwikkelen en mijn eigen carrière starten? Loopbaanbegeleiding is de sleutel tot een succesvolle carrière. Als loopbaanbegeleider help ik je om je talenten en interesses te ontwikkelen zodat je het beste uit je loopbaan kunt halen. We geven je concreet advies en helpen je de stappen te bepalen die je moet nemen. Zorg dat je weet welke vaardigheden je nodig hebt en hoe je ze kunt gebruiken. Maak een concreet plan om je carrière uit te bouwen. Overwin beslissingsangst en ga met hernieuwde motivatie en zelfvertrouwen op weg naar je droombaan. Loopbaanbegeleiding is voor iedereen die meer uit zijn of haar carrière wil halen. Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of van carrière wilt veranderen, kan ik je helpen. Investeer in je loopbaan en je bent goed op weg naar een succesvolle carrière. Neem contact met me op voor een gratis kennismakingscontract. Samen stellen we het gewenste pakket samen.

    45,00 €

Video

Alleen gasten die geboekt hebben, kunnen een beoordeling achterlaten.

Claimlijst

Neem controle over je aanbieding!

Pas de details van je vermelding aan, reageer op beoordelingen, upload foto's en meer om klanten te laten zien wat jouw bedrijf speciaal maakt.
Je account wordt automatisch aangemaakt op basis van de gegevens die je hieronder invult. Als u al een account hebt, kunt u Inloggen.

Vul het formulier in

Boek

Gasten 1
Gasten
Inloggen om te boeken

Bericht aan de therapeut

    Gewenste manier van contact

    Nu geopend

    Openingstijden

    • Lundi 09:00 - 22:00
    • Mardi 09:00 - 18:00
    • Mercredi 09:00 - 18:00
    • Jeudi 09:00 - 22:00
    • Woensdag 09:00 - 18:00
    • Samedi 09:00 - 12:00
    • DimancheGesloten