FAQ

Bij Naturacure is het onze prioriteit om u de beste hulpmiddelen te bieden om uw wellnesspraktijk te ontwikkelen en uw klanten uitzonderlijke diensten aan te bieden. We willen u graag kennis laten maken met enkele belangrijke functies die uw ervaring als geregistreerde behandelaar zullen verbeteren op
ons Naturacure-platform.

Wanneer u uw Naturacure-inschrijvingsformulier invult, telt elk detail om uw zichtbaarheid te maximaliseren. We willen u herinneren aan het belang van twee belangrijke elementen: de prijsklasse voor uw sessies en uw openingstijden. Wanneer u uw prijzen en openingstijden aangeeft, verschijnt er een groen label op uw profiel, waarmee u potentiële klanten laat weten dat u klaar bent om hen te ontvangen.

Ontdek onze agenda en boekingsfunctie:
Om het beheer van uw afspraken te vereenvoudigen, hebben we een agenda-functie op Naturacure. U kunt uw beschikbaarheid eenvoudig aan klanten doorgeven en zelfs de boekingsfunctie activeren, zodat ze een tijdstip kunnen kiezen dat hen past. Wanneer een klant een afspraak boekt, ontvangt u een melding per e-mail en kunt u opnieuw contact opnemen met de klant om de details te bevestigen. Je kunt zelf je reactietijd bepalen of een automatische reactie instellen.
onmiddellijke goedkeuring.

Om u door het proces te leiden, volgen hier gedetailleerde stappen voor het activeren van het boekingstabblad op uw Naturacure-formulier:

 1. Activeer eenvoudig de schakelaar aan de rechterkant om de boekingsfunctie te activeren en een boekingswidget aan je advertentie toe te voegen.
 2. Zodra je dit hebt gedaan, activeer je de functie "beschikbaarheid" om de tijden te definiëren waarop je beschikbaar bent.
 3. Ga naar het gedeelte "Prijzen en boekingsparameters" om je prijzen voor de week en het weekend in te voeren.
 4. Selecteer ten slotte de data in de kalender waarop je niet beschikbaar bent met de functie "beschikbaarheid". Zo weten je klanten wanneer je beschikbaar bent en op welke dagen je je diensten niet kunt aanbieden.
 5. Zodra je deze stappen hebt doorlopen, klik je op de knop "Voorbeeld" onder aan de pagina.

Integreer je bestaande online agenda:
Gebruik je al een andere digitale agenda? Geen paniek! We hebben aan alles gedacht. U kunt nu uw huidige agenda importeren in de NaturaCure-agenda. Zo worden al je consulten gecentraliseerd in de NaturaCure-agenda en kun je deze gebruiken zoals jij dat wilt - handig, toch? Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via hello@smartrooms.be en wij regelen de rest.

Het doel is om tijd te besparen, de efficiëntie te verhogen en natuurlijk patiënten te redden. Dankzij al deze functies vindt u al uw informatie, contactgegevens en consulten op één plek. Dit maakt niet alleen uw leven gemakkelijker, maar het maakt het ook snel en gemakkelijk voor potentiële patiënten om afspraken te maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van de online agenda van Naturacure uw zichtbaarheid zal vergroten en het beheren van uw afspraken zal vergemakkelijken.

Maak eenvoudig verbinding met WhatsApp :
Een soepel communicatiekanaal met je klanten is essentieel. Daarom moedigen we je aan om je WhatsApp-nummer toe te voegen aan je Naturacure-registratieformulier. Door je WhatsApp-nummer op te geven, bied je je klanten een snelle en handige manier om contact met je op te nemen voor vragen, afspraken of aanvullende informatie. Zorg ervoor dat je nummer correct is ingevoerd in je profiel om in contact te blijven met je klanten.
klanten direct.

Stimuleer beoordelingen van Naturacure :
De beoordelingen van uw klanten zijn een krachtig bewijs van de kwaliteit van uw diensten. Wij moedigen u ten zeerste aan om uw klanten te vragen een beoordeling van Naturacure achter te laten na hun sessies met u. Positieve beoordelingen versterken uw geloofwaardigheid en wekken vertrouwen bij toekomstige klanten. Positieve beoordelingen versterken uw geloofwaardigheid en wekken vertrouwen bij toekomstige klanten. Verwijs hen gewoon naar uw Naturacure-vermelding, waar ze hun ervaring kunnen delen en uw diensten kunnen aanbevelen.

Ontdek de Zoom-functie voor sessies op afstand:

Technologie opent spannende nieuwe mogelijkheden, vooral voor sessies op afstand. Voor behandelaars die geïnteresseerd zijn in virtuele consulten, zijn we verheugd om de Zoom-functie op ons platform te introduceren. Integreer Zoom eenvoudig in je sessies om diensten van hoge kwaliteit op afstand aan te bieden. Het is een ideale optie om je klanten te blijven helpen, zelfs als ze je praktijk niet fysiek kunnen bezoeken.

Als je Zoom wilt gebruiken voor je sessies op afstand, neem dan contact met ons op. We begeleiden je graag bij de configuratie en het gebruik van deze functie.

Laat je persoonlijkheid zien met een videopresentatie:
Naast meldingen, WhatsApp en Zoom moedigen we je ook aan om een persoonlijk tintje aan je profiel toe te voegen door een videopresentatie van 2-3 minuten te uploaden. Met deze video kun je jezelf kort voorstellen aan potentiële klanten, je wellnessfilosofie delen en je unieke persoonlijkheid laten zien. Een kwaliteitsvideo waarin je van nature schittert, kan helpen om een authentieke band op te bouwen met je toekomstige klanten.

Wanneer je een video toevoegt aan je profiel, creëer je een significante visuele impact en versterk je je online aanwezigheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over het formaat - of het nu een live video is, een korte opgenomen video of een link naar een video op een extern platform, het belangrijkste is om te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt dat speciaal is.

Een videopresentatie aan je profiel toevoegen :

 1. Log in op uw Naturacure-account.
 2. Ga naar je profiel en volg de instructies om je video onder de foto's te uploaden.

Video is een krachtige manier om contact te maken met je publiek en je te onderscheiden. Maak gebruik van deze kans om een authentieke band te creëren met je toekomstige klanten.

Plaats uw nieuws over Naturacure :
U kunt nu uw nieuws, speciale aanbiedingen, promoties en aankondigingen publiceren op ons Naturacure-platform! Op de pagina "Praktijknieuws" kunt u uw laatste nieuws delen met onze groeiende community. Dankzij deze mogelijkheid kunt u in contact blijven met uw potentiële klanten en hen op de hoogte houden van evenementen en speciale aanbiedingen die u aanbiedt.

Je nieuws publiceren :

 1. Log in op je account.
 2. Klik op "Nieuw bestand".
 3. Selecteer "Aankondiging".
 4. Begin met het invullen van je basisinformatie.
 5. Geef de locatie aan waar je je discipline uitoefent.
 6. Voeg een foto of video toe voor extra impact.
 7. Gebruik de functie 'Details' om je beschrijving en contactgegevens te markeren.
 8. Vul het gedeelte "Advertenties" in.
 9. Klik op "Voorbeeld

Geef uw verwijzingen een boost met Google Maps :
Heeft u wel eens nagedacht over de impact die Google Maps kan hebben op de zichtbaarheid van uw bedrijf? Een goed geoptimaliseerde vermelding op Google Maps kan je lokale vindbaarheid aanzienlijk verbeteren en meer klanten naar je wellnesspraktijk trekken.

Als je nog geen Google Maps vermelding hebt, zijn we er om je te helpen! We bieden een gratis service voor het maken van een Google Maps-vermelding voor onze abonnees. Zodra je een vermelding hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig beheren via Google Mijn Bedrijf en relevante informatie toevoegen, zoals openingstijden, foto's en nog veel meer. U bent natuurlijk de enige eigenaar van uw vermelding.

Om gebruik te maken van deze service :

 1. Stuur ons een e-mail waarin je aangeeft dat je interesse hebt in het maken van je eigen Google Maps vermelding.
 2. Wij begeleiden je door het proces en helpen je de benodigde informatie te verstrekken.

Door uw aanwezigheid op Naturacure te optimaliseren en een Google Maps-pagina aan te maken, verhoogt u uw online zichtbaarheid en uw ranking op Google aanzienlijk.

We kunnen niet wachten om jouw creativiteit te zien schitteren op Naturacure!
Vergeet niet dat elke kleine verbetering die u aanbrengt aan uw Naturacure-profiel een aanzienlijke impact kan hebben op uw zichtbaarheid en succes.

We kijken ernaar uit dat u het meeste uit Naturacure haalt en dat we u helpen uw klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden.

Met vriendelijkheid.